Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
muziekbegeleiding bij zangactiviteit ouderen zorginstelling

muziekbegeleiding bij zangactiviteit ouderen zorginstelling

Structureel · 2–3 uur/week · Start vanaf 9 mrt 2023
Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen-Rijsenburg, Nederland
OuderenWelzijnZorg
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#62862
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/muziekbegeleiding-bij-zangactiviteit-ouderen-zorginstelling/62862 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zanggroepje op maandag of donderdagmiddag met muziekinstrument begeleiden. Dit kan piano, orgel, gitaar of ander instrument zijn.

Uitgebreide omschrijving

Op locatie Sparrenheide vindt gemiddeld 1x per week een gezellig samen zingen activiteit plaats. Het is geen koor of zingen op hoog niveau, maar het doel is samen zijn en herkenning van de liedjes van vroeger.

Om een beetje wijs te houden en omdat het zingen hierdoor gewoon nog mooier is zijn wij op zoek naar een iemand die het zingen kan begeleiden met bijvoorbeeld piano, orgel, gitaar of ander instrument.

Het zingen vind plaats op de maandag of donderdagmiddag van 15.00-16.00u. Voor u als vrijwilliger vragen we om er van +/- 14.30-16.30u te zijn. de activiteit vind 1x per week plaats, maar als je alleen om de week of 1x per maand kan zou het ook al fijn zijn. Mochten er meerderen reageren dan kunnen jullie elkaar afwisselen.

Bij de activiteit is een welzijnsmedewerker en/of vrijwilliger aanwezig die de zang activiteit zelf begeleid qua bewoners ophalen en koffie/thee. In overleg met de welzijnsmedewerker kan gekeken worden naar de keuze van de liedjes.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > muziekbegeleiding bij zangactiviteit ouderen zorginstelling

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments