pianist kerkdienstbegeleiding zorginstelling

pianist kerkdienstbegeleiding zorginstelling

Structureel · Flexibele uren
Driebergen-Rijssenburg, Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenOndersteunend werkMuziek
OuderenWelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#68829
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/pianist-kerkdienstbegeleiding-zorginstelling/68829 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke zondag vinden er op Sparrenheide en Beukenstein kerkdiensten plaats die de bewoners intern kunnen bezoeken. Nu zijn we op zoek naar pianisten voor de zang.

Uitgebreide omschrijving

Elke zondag vinden er op locatie Sparrenheide en Beukenstein verschillende kerkdiensten plaats die de bewoners intern kunnen bezoeken om samen toch de verbinding met de kerk het geloof te ervaren. Bij deze kerkdiensten is samenzang met pianobegeleiding. Nu zijn de begeleiders van deze kerkdiensten op zoek naar pianisten. Speel jij graag piano en wil je dit wel als zangbegeleiding voor een kleine groep doen dan is dit er de juiste en ongedwongen setting voor. Concrete afspraken over zangnummers, verwachtingen en frequenties zijn met de kerkbegeleiders af te stemmen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments