verwelkomen en ondersteunen bewoners en bezoekers in nieuw eet & drink concept

verwelkomen en ondersteunen bewoners en bezoekers in nieuw eet & drink concept

Tijdelijk · Flexibele uren · Start vanaf 2 sep Voor ongeveer 8 weken
Amersfoort - Soest, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#81061
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/verwelkomen-en-ondersteunen-bewoners-en-bezoekers-in-nieuw-eet--drink-concept/81061 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers voor testfase van 6 weken voor nieuwe Eet & Drinkplein ouderenzorg. Start 2 september in Amersfoort en Soest. Later in Driebergen en Bilthoven.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken vrijwilligers die onze bezoekers willen verwelkomen en ondersteunen in de uitleg en transitie naar een nieuwe en moderne wijze van eet- en drankverstrekking.

 

Aantal uur per week: 2 tot 10 uur per week

Plaats: Diverse regio's en locaties (de testfase zal rond september 2024 starten in regio Amersfoort en Soest, maar dit zal later uitbreiden naar andere regio’s als Bilthoven en Driebergen)

 

Bij Silverein maken we een spannende overstap naar een nieuwe en moderne wijze van eet- en drankverstrekking. In opmaak naar deze verandering zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die graag onze bezoekers willen verwelkomen en ondersteunen in de uitleg en transitie naar dit vernieuwende concept van moderne voedselautomaten, alsmede het uitserveren en opruimen van eten/drinken bij activiteiten en ontmoetingen.

 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en uitleg m.b.t. het gebruik van onze nieuwe voedselautomaten maar natuurlijk ook voor een gezellig praatje. Je draagt zorg voor de voedselautomaten inzake bijvullen, reinigen en melden van klachten, storingen of defecten aan de leidinggevende. Daarnaast zorg je voor het opruimen en schoonhouden van tafels en stoelen in de eetruimte, alsmede het transport van vaatwerk naar de afwaskeuken.

Mocht je je meer aangetrokken voelen tot slechts één van deze onderdelen, dan is hier ook ruimte voor.

 

Vanaf 2 september 2024 starten we gedurende 6 weken met een testfase waarin wij willen beoordelen of en hoe we met deze nieuwe vorm willen doorgaan. Wij nodigen graag iedereen uit die zich herkent in een van deze taken. De frequentie en tijd betreft in eerste instantie alle dagen tussen 12:00 en 14:00 uur. Andere tijden zijn in overleg.

Ben jij klaar om deel uit te maken van deze spannende innovatieve transitie en een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bezoekers? Solliciteer nu en help ons bij het creëren van een gastvrije en moderne eet- en drinkervaring bij ons Ontmoeting & Activiteiten!

 

Voor meer informatie over taken en verwachtingen zie uitgebreide vacaturevraag op de website van Silverein onder vrijwilligers vacatures.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments