Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
wandelmaatjes voor bewoners van Silverein locaties

wandelmaatjes voor bewoners van Silverein locaties

Structureel · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#62854
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/wandelmaatjes-voor-bewoners-van-Silverein-locaties/62854 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor veel bewoners (in rolstoel), van onze locaties Sparrenheide, Beukenstein en Rehoboth zoeken wij wandelmaatjes. Zeker nu het mooie seizoen er weer aan komt.

Uitgebreide omschrijving

Voor veel bewoners van onze locaties Sparrenheide, Beukenstein en Rehoboth zoeken wij wandelmaatjes. Sommige bewoners hebben dementie en vaak zitten ze in een rolstoel. Even een frisse neus halen doet ze erg goed, maar ze zijn afhankelijk van iemand die met ze mee naar buiten wil. Tussendoor een gezellig praatje of aansluitend iets drinken op onze buiten terrassen of in de ontmoetingsruimtes wordt ook altijd zeer gewaardeerd.


Wie wil met hen samen even een luchtje scheppen?


Er is veel flexibiliteit qua dag en tijdskeuzes.

samen kijken we ook naar de bewoner die het beste bij jou past om de match te laten slagen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > wandelmaatjes voor bewoners van Silverein locaties

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments