Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
wil je een lezing of gespreksthema onder de aandacht brengen bij onze bewoners?

wil je een lezing of gespreksthema onder de aandacht brengen bij onze bewoners?

Eenmalig · 0–2 uur
Sparrenheide 1, 3971 DA Driebergen-Rijsenburg, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Activiteit Delen
Silverein
#64553
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/wil-je-een-lezing-of-gespreksthema-onder-de-aandacht-brengen-bij-onze-bewoners/64553 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je een hobby of onderwerp waar je veel kennis over hebt en dit wil delen met onze bewoners via het geven van een lezing, presentatie of gespreksthema?

Uitgebreide omschrijving

Het welzijnsteam op locatie Sparrenheide is op zoek naar vrijwilligers die eenmalig of wat vaker een lezing, gespreksthema of andere vorm van presentatie willen geven aan de bewoners. het kan gaan over een hobby, maatschappelijk onderwerp of iets wat jou na aan het hart ligt.


In goed overleg kan er gekeken worden naar de vorm, grootte van de groep en op welk moment dit kan plaats vinden.


Neem bij twijfel gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > wil je een lezing of gespreksthema onder de aandacht brengen bij onze bewoners?

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments