Skip Sidebar
Silverein

Silverein

Non-profit

Over ons

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
wil je iets betekenen voor onze ouderen?

wil je iets betekenen voor onze ouderen?

Structureel · Flexibele uren
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland
OuderenWelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Silverein
#62406
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/httpswwwsilvereinvrijwilligers/activiteiten/wil-je-iets-betekenen-voor-onze-ouderen/62406 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij graag iets betekenen voor ouderen die zich altijd voor de maatschappij hebben ingezet, maar nu juist die maatschappij nodig hebben? Dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Mijn naam is Anita en ik werk als Coördinator Vrijwilligerswerk bij de ouderenorganisatie Silverein voor de locaties in Regio Driebergen. Wil jij graag iets betekenen voor ouderen die veel hebben meegemaakt en zich altijd voor de maatschappij hebben ingezet, maar nu juist die maatschappij nodig hebben? De een zoekt iets tegen eenzaamheid, de ander hulp bij dingen die alleen niet meer goed lukken of wellicht heb jij iets in gedachten om ze te bieden waar wij nu niet aan denken. Ervaring is niet nodig, als je maar enthousiast en betrokken bent.

Schroom dus niet en neem contact met mij op om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en verwachtingen. Wie weet komen we tot een leuke en nieuwe uitdaging!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Driebergen-Rijsenburg Activiteiten > Silverein > wil je iets betekenen voor onze ouderen?

Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.
Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.
Silverein is een ouderenorganisatie die meerdere regio's met verschillende locaties heeft. Deze vacaturevragen zijn voor de regio Driebergen geplaatst.
Driebergen bevat Sparrenheide een combinatie van verzorgings/verpleeghuis, Rehoboth een kleinschalig verpleeghuis, Beukenstein een kleinschalig wonen locatie met 10 woningen, ontmoetingscentrum De Vijver en Buurthuis De Brug.

Comments