Muziek workshop vrijwilliger

Muziek workshop vrijwilliger

Structureel · 1–2 uur/week · Start vanaf 19 jun 2024
Hoogstraat 8, 3956 NB Leersum, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenKinderen & JongerenKunst & cultuur
10 Ongelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Stichting de Vrolijkheid
#81732
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/vrolijkheidnl/activiteiten/Muziek-workshop-vrijwilliger/81732 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting de Vrolijkheid LeersumStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Voor de woensdagmiddag zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die samen met een muzikant liedjes met kinderen in diverse talen zingt of muzikaal begeleidt.

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers zijn de motor van de Vrolijkheid en dus onmisbaar voor de organisatie.


Op azc locatie Leersum hebben grote behoefte aan creatieve aanpakkers. Met name voor het ondersteunen tijdens de muziekworkshop voor kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar. We zoeken iemand die op woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur beschikbaar is, om de muziekworkshop te ondersteunen. Vind je het leuk om te zingen, speel je een instrument of werk je graag met de doelgroep kinderen? Laat dan iets van je horen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting de Vrolijkheid

Stichting de Vrolijkheid is een netwerk van professionele kunstenaars, regelaars, vrijwilligers, kinderen, jongeren en ouders. Samen realiseren wij wekelijks meer dan 100 workshops en kunstprojecten op asielzoekerscentra door heel Nederland.

Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en empowerment van jonge azc-bewoners. Vrolijke ruimtes bieden de inspiratie om eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Comments