Post | november 2023 | Nieuws voor organisaties | 1 min lezen

Aanmelding vrijwilligersprijzen 2023 geopend

Vrijwilligersprijzen 2023 Utrechtse heuvelrug

Zaterdag 9 december organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug een feestelijke lunch voor vrijwilligers samen met de jaarlijkse Vrijwilligersprijzen uitreiking. Zo zetten we vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje in het kader van de Nationale Vrijwilligersdag.


In onze gemeente zetten honderden inwoners zich op allerlei verschillende manier in als vrijwilliger. De een draagt bij aan onze natuur, de ander zorgt voor culturele activiteiten of kijkt bijvoorbeeld om naar een ander. Alle vrijwilligers zijn van onschatbare waarde!


Je kunt nu jouw organisatie aanmelden voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar. Ook zijn de inschrijvingen geopend voor de individuele vrijwilligersprijzen. Ken je iemand die vrijwilliger is en écht een prijs verdient? Of wil je zelf ons vertellen wat er bijzonder is aan jouw vrijwilligerswerk? Laat het ons weten!


Aanmelden kan tot 26-11-23


De criteria waar de jury op beoordeeld vind je terug op het aanmeld formulier. De winnaars worden op 9 december tijdens de lunch bekend gemaakt. 


Aanmeldformulier: individuele vrijwilligersprijs

Aanmelding vrijwilligersprijs 2023 Utrechtse Heuvelrug - Individuele waarderingsprijs (office.com)

Aanmeldformulier: vrijwilligersorganisatieprijs

Aanmelding vrijwilligersprijs 2023 Utrechtse Heuvelrug - Organisatie (office.com)


De prijs voor de beste organisatie is een cheque van € 500,-. Deze prijs is vrij te besteden binnen de organisatie, bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen, een extra training of een leuke activiteit voor alle vrijwilligers. De waarderingsprijs voor de individuele vrijwilliger bestaat uit een dinerbon. Hiermee kun je bijvoorbeeld je buddy, taalmaatje of gewoon een vriend of familielid mee uit eten nemen. 

Deel blogpost