Skip Sidebar

Over ons

De Ridderhof ligt in een mooie woonwijk op loopafstand van de oude dorpskern. In het verzorgingshuis kunnen de bewoners diverse diensten van QuaRijn afnemen en meedoen met gezellige activiteiten ...

Deel
Vrijwilligers individuele activiteiten

Vrijwilligers individuele activiteiten

Structureel · Flexibele uren
De Postmeester 93, 3958 DC Amerongen, Nederland
Sociaal contactZorgMaatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Ridderhof-QuaRijn
#66280
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/De-Ridderhof/activiteiten/Vrijwilligers-individuele-activiteiten/66280 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het gaat om het geven van individuele aandacht en gezelschap. Een spelletje doen, foto’s kijken of koffie drinken. En bij mooi weer lekker naar buiten.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken sociale en betrokken vrijwilligers voor het geven van individuele aandacht en gezelschap. Je kunt bijvoorbeeld samen een spelletje doen, foto’s kijken of een kopje koffie drinken en een praatje maken. Bij goed weer is het fijn om samen naar buiten te gaan. Je kan gaan wandelen of erop uit met de duofiets.


Een warme persoonlijkheid, goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen, geduld en tact zijn onmisbare eigenschappen voor onze vrijwilligers. Je kunt de tips van onze medewerkers opvolgen over het omgaan met mensen met dementie. Als vrijwilliger kun je altijd terugvallen op de ondersteuning en kennis van onze beroepskrachten. Zij zijn je eerste aanspreekpunt, maken je wegwijs op de afdeling en brengen je in contact met de bewoner.


Wij bieden

  • zinvol vrijwilligerswerk, waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen;
  • leuk sociaal contact en gezelligheid
  • begeleiding en tips voor de omgang met mensen met dementie
  • een reiskostenvergoeding van €0,28 per km;
  • verzekering, kerstpakket, vrijwilligersuitje en mogelijkheden voor scholing.
  • een gratis aanvraag van een verklaring omtrent het gedrag (vog)Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Amerongen Activiteiten > De Ridderhof-QuaRijn > Vrijwilligers individuele activiteiten

Over De Ridderhof-QuaRijn

De Ridderhof ligt in een mooie woonwijk op loopafstand van de oude dorpskern. In het verzorgingshuis kunnen de bewoners diverse diensten van QuaRijn afnemen en meedoen met gezellige activiteiten. Ook zijn er in De Ridderhof kleinschalige woningen voor mensen met dementie die vanwege hun aandoening niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. In groepen van zes tot acht bewoners wordt belevingsgerichte zorg geboden. De Ridderhof heeft een winkeltje, kapsalon en een bibliotheek.
De Ridderhof in Amerongen maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Vanuit aandacht voor de cliënt leveren onze medewerkers kwaliteit en service. We zijn altijd in de buurt. We zijn proactief in het organiseren van zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten,
verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist.
QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij De Ridderhof werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.