Skip Sidebar

Over ons

Ontmoetingscentrum Maarn is bedoeld voor mensen met lichte tot matige dementie, bij wie de zelfredzaamheid is afgenomen, maar die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Deelnemers komen een of ...

WelzijnOuderen
Deel
Schaakvrijwilliger

Schaakvrijwilliger

Tijdelijk · Flexibele uren
Trompstaete 46, 3951 WX Maarn, Nederland
OuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingscentrum Maarn-QuaRijn
#65730
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Ontmoetingscentrum-Maarn/activiteiten/Schaakvrijwilliger/65730 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een schaakmaatje voor een van onze deelnemers

Uitgebreide omschrijving

 

Een van onze deelnemers speelt graag een potje schaak, maar heeft niemand met wie hij dit kan doen. Meneer is een goede schaker. Houd jij ook van schaken en maak je graag iemand blij? Dan ben je van harte welkom als schaakmaatje bij het Ontmoetingscentrum.


Wij bieden

  • zinvol vrijwilligerswerk, waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen;
  • leuk sociaal contact en gezelligheid
  • een reiskostenvergoeding van €0,28 per km;
  • verzekering, kerstpakket, vrijwilligersuitje en mogelijkheden voor scholing.
  • een gratis aanvraag van een verklaring omtrent het gedrag (vog)


Jij bent nu aan zet! Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ontmoetingscentrum Maarn-QuaRijn

Ontmoetingscentrum Maarn is bedoeld voor mensen met lichte tot matige dementie, bij wie de zelfredzaamheid is afgenomen, maar die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Deelnemers komen een of meerdere dagen per week naar het ontmoetingscentrum voor contact en gezelligheid. Het programma wordt afgestemd op de eigen situatie en behoeften van de deelnemers, zodat zij in staat worden gesteld om hun kennis en vaardigheden zolang mogelijk op peil te houden. Ook voor mantelzorgers staat de deur wijd open. Zij kunnen terecht voor een goed gesprek, advies en begeleiding.
Ontmoetingscentrum Maarn biedt een gevarieerd programma dat bestaat uit individuele activiteiten en activiteiten in groepsverband. Voorbeelden hiervan zijn geheugenactiviteiten, spel- en beweging, creativiteit, ontspanningsmogelijkheden.
Ontmoetingscentrum Maarn maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij onze ontmoetingscentra werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.