Skip Sidebar

Over ons

QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, ...

Deel
Cliëntenraadsleden cliëntenraad Zorg Thuis

Cliëntenraadsleden cliëntenraad Zorg Thuis

Structureel · Flexibele uren
Flexibele locatie
Activiteit Delen
Stichting QuaRijn
#80896
Scan me of ga naar www.heuvelrugdoet.nl/o/Stichting-QuaRijn/activiteiten/Clientenraadsleden-clientenraad-Zorg-Thuis/80896 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De cliëntenraad denkt enthousiast mee en adviseert over zaken die voor iedere cliënt van belang zijn.

Uitgebreide omschrijving

Voor de cliëntenraad Zorg Thuis van QuaRijn zijn we op zoek naar nieuwe leden. De cliëntenraad denkt enthousiast mee en adviseert over zaken die voor iedere cliënt van belang zijn. Zorg Thuis omvat o.a. de ontmoetingscentra, thuiszorg en huishoudelijke hulp thuis.

 

Het gaat o.a. over beleid, zorg, faciliteiten en het optimaliseren van de dienstverlening. U staat hiervoor in contact met cliënten en naasten. De cliëntenraad adviseert vervolgens het management om zo de zorg te verbeteren. Leden van de cliëntenraad besteden 8 uur per maand aan het onderhouden van contacten, vergaderen en het uitvoeren van diverse taken.


  • Hebt u hart voor de ouderenzorg?
  • Kunt u zich goed verplaatsen in het cliëntperspectief, maar ook voldoende afstand nemen van persoonlijke belangen?
  • Kunt u omgaan met vertrouwelijke informatie?
  • Bent u bereid om scholing (eventueel online) te volgen op het gebied van medezeggenschap?

Dan komen we graag met u in contact.


Wij bieden:

  • zinvol vrijwilligerswerk waarbij u echt iets voor een ander kunt betekenen
  • een reiskostenvergoeding,
  • scholing
  • een eindejaarsgeschenk.

 

Interesse of meer weten?


Activiteit Delen

Over Stichting QuaRijn

QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, huishoudelijk hulp, dagbehandeling, ontmoetingscentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Comments