Skip Sidebar

Over ons

Woonzorgcentrum Beatrix is al decennia lang een begrip in Doorn. Bewoners van aan- en inleunwoningen en het verzorgingshuis kunnen gebruik maken van verschillende diensten van QuaRijn en meedoen met ...

Deel
Woonzorgcentrum Beatrix-QuaRijn

Over Woonzorgcentrum Beatrix-QuaRijn

Woonzorgcentrum Beatrix is al decennia lang een begrip in Doorn. Bewoners van aan- en inleunwoningen en het verzorgingshuis kunnen gebruik maken van verschillende diensten van QuaRijn en meedoen met gezellige activiteiten. Iemand kan ook tijdelijk bij Beatrix verblijven. We noemen dit logeren met zorg. Bijzonder aan het verzorgingshuis is dat er ook tweepersoons zorgappartementen zijn.
Verder zijn er in woonzorgcentrum Beatrix kleinschalige woningen voor mensen met dementie die vanwege hun aandoening niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. In groepen van zes bewoners wordt belevingsgerichte zorg geboden. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een eigen douche en toilet.
Beatrix heeft een kapsalon, winkeltje en een grote eetzaal.
Bij Beatrix is ook het Ontmoetingscentrum Doorn gevestigd. Dit is er voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het biedt een compleet programma aan zowel mensen met geheugenproblemen en dementie als hun mantelzorger(s). Ontmoetingscentrum Doorn biedt een gevarieerd programma, dat bestaat uit individuele activiteiten en activiteiten in groepsverband.
Beatrix maakt deel uit van Stichting QuaRijn. QuaRijn zet zich breed in voor het ondersteunen van ouderen bij levenskwaliteit en waardigheid. Wij leveren zorg die aansluit bij de behoefte en wens van de cliënt. We hebben aanleunwoningen, woonzorgcomplexen, thuiszorg, dagbehandeling, dagactiviteiten, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen. Het QuaRijn Kennis en Behandel Centrum biedt onze cliënten fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, specialisten ouderengeneeskunde, een psycholoog, een geestelijk verzorger en een diëtist. QuaRijn heeft zo’n 1700 medewerkers. Daarnaast leveren 450 vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan onze dienstverlening. Ook bij Beatrix werken we met vrijwilligers. De inzet, hulp, bemoediging en betrokkenheid van de vrijwilligers heeft voor de cliënten duidelijk meerwaarde. Het vrijwilligerswerk, dat onbetaald wordt verricht, vult de beroepszorg aan, maar vervangt deze niet.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Koken en bakken
Structureel · 2 uur/week
Doorn
Koken en bakken
Gezellige kook- en bakactiviteit met bewoners op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Geplaatst door Woonzorgcentrum Beatrix-QuaRijn
Gezocht: Vrijwilliger koffie/thee schenken
Structureel · 1–2 uur/week · Start vanaf 16 jun 2023
Doorn
Gezocht: Vrijwilliger koffie/thee schenken
Vrijwilliger voor koffie/thee schenken op de vrijdagochtend.
Affiniteit met ouderen, goede sociale vaardigheden, geduld en tact zijn onmisbare eigenschappen.
Geplaatst door Woonzorgcentrum Beatrix-QuaRijn

Foto's