Skip Sidebar
Zorg-opmaat

Zorg-opmaat

Sociale Onderneming

Over ons

Zorg- opmaat geeft (specialistische) begeleiding bij het wonen, werken en leven. Dit is speciaal gericht op mensen met bijvoorbeeld een psychiatrische achtergrond, ernstige psychosociale problemen, ...

ZorgWelzijnArmoedebestrijding
Goede gezondheid en welzijnGeen armoedeOngelijkheid verminderen
Deel

Over Zorg-opmaat

Zorg- opmaat geeft (specialistische) begeleiding bij het wonen, werken en leven. Dit is speciaal gericht op mensen met bijvoorbeeld een psychiatrische achtergrond, ernstige psychosociale problemen, een licht verstandelijke beperking of een verslaving.

Daarin kijken we steeds naar jouw mogelijkheden en waar je kracht ligt zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven.


Ieder mens is uniek
In de (specialistische) begeleiding die je krijgt, sta jij centraal. Je mag zijn wie je bent. Zorg- opmaat biedt ondersteuning op allerlei levensgebieden. Van financiën tot een zinvolle invulling van je dag. En van huisvesting tot begeleiding bij verslaving.

Onze aanpak is herstel- en ontwikkelingsgericht. Herstel is niet hetzelfde als genezen. Het gaat erom dat je leert omgaan met je aandoening en je leven inhoud en richting leert geven. Je ontdekt wat je talenten, mogelijkheden en sterke kanten zijn en hoe je die kunt inzetten. Dat is voor iedere cliënt anders. Je persoonlijk begeleider stimuleert je hierin en helpt je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen. Daarbij kijken we ook naar je omgeving als die een bijdrage kan leveren aan je herstel- of ontwikkelingsproces.

Je kunt altijd rekenen op respectvolle begeleiding, aandacht en een professionele werkwijze.

Personen (1)

Foto's